Obchodní podmínky

Obchodní podmínky:

 

 

formulář pro odstoupení od kupní smlouvy:

 

 

reklamační řád

 

reklamační list


Ochrana osobních údajů.

Abychom Vám mohli nabídnout naše služby, potřebujeme znát některá Vaše osobní data. Respektujeme Vaše soukromí, a tak se snažíme množství těchto dat minimalizovat na ta nejnutnější a data chráníme před zneužitím. Naše práce s osobními daty plně podléhá zákonným normám, zejména zákonu o ochraně osobních údajů.

 

Osobní údaje.

Od Vás jako od zákazníka fyzické osoby musíme při nákupu požadovat tyto údaje: jméno a příjmení, úplnou poštovní adresu, telefonické spojení, e-mailovou adresu. Tyto údaje jsou nezbytné k Vaší identifikaci, ke komunikaci s Vámi, k realizaci prodeje zboží a zaúčtování Vaší platby za zboží. Pokud nakupujete jako firma potřebujeme navíc adresu sídla firmy, IČ a DIČ.

Údaje o Vaší činnosti.

Údaje o Vašich nákupech, reklamacích a další Vaší činnosti v našem internetovém obchodě mají rovněž důvěrný charakter a podléhají stejným bezpečnostním pravidlům jako práce s osobními údaji.

Shrnutí.

Všechna data, která o Vás a Vašich nákupech získáme, chráníme před zneužitím, nikomu jinému neposkytujeme (vyjma společností zajišťující spediční služby nebo platební styk, které obdrží nezbytné minimum informací o zákazníkovi, potřebné pro bezproblémové vyřízení konkrétní objednávky) a slouží pouze ke kvalitnímu poskytování našich služeb. Vyhrazujeme si právo využít Vaše údaje k zasílání informací o slevách, novinkách a dalších marketingových aktivitách. V každém takto zaslaném e-mailu je návod, jak nám jednoduše sdělit že si toto nepřejete a takové používání nám zakázat. Rovněž máte právo kdykoliv nám písemně sdělit jakékoliv změny, doplnění, žádost o zlikvidování všech Vašich osobních údajů, které jste nám dříve poskytli.

Váš souhlas.

Používáním našeho internetového obchodu souhlasíte se shromažďováním a používáním osobních údajů v uvedené míře a souhlasíte s výše uvedenými pravidly.

Vezměte, prosím, na vědomí, že máte právo:

  • svůj souhlas kdykoliv odvolat
  • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme
  • požadovat po nás vysvětlení, za jakým účelem Vaše osobní údaje zpracováváme
  • vyžádat si u nás výpis těchto údajů a tyto nechat aktualizovat nebo opravit
  • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů
  • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů



BAZAR - POUŽITÉ STROJE A ZBOŽÍ

JAWA 125 Dandy

Cena: 19 000,00 Kč

Benelli TNT 125

Cena: 56 990,00 Kč
Newsletter

Pokud si přejete vědět o všech našich novinkách,tak se zde můžete přihlásit.

Rychlá SMS půjčka

Přístupy

počítadlo.abz.cz

EET

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Zároveň je povinen zaevidovat přijatou tržbu u správce daně online; v případě technického výpadku pak nejpozději do 48 hodin.

Přihlášení zákazníka

SLEVA 25% LS2

LS2 FF325 STROBE SOLID white

Cena: 2 849,00 Kč

facebook
 
 

SYM MIO 115i

Cena: 59 990,00 Kč

KEEWAY Zahara 125i

Cena: 43 990,00 Kč

KENTOYA SKÚTR LION-i 125 4T

Cena: 35 141,00 Kč

KEEWAY Cityblade 125i TOUR

Cena: 51 990,00 Kč